Tags voor deze pagina:
Doe mee

Senioren: DOOR in het verkeer

DOOR in het verkeer? Blijf mobiel! Mobiel blijven is belangrijk.

Blijf je mobiel dan blijf je deelnemen aan de maatschappij. Je kan je familie bezoeken, naar vrienden toe, boodschappen doen, naar de kaartclub of gewoon even lekker een frisse neus halen. Blijf je mobiel dan blijf je fit! En ga je DOOR!

In de groep 55-plussers zijn elk jaar in Nederland helaas een paar honderd doden te betreuren. De verkeersongelukken vallen voor een deel samen met het gebruik van de auto maar ook met het gebruik van de fiets, de e-bike en de scootmobiel. Daarom is het goed al vroeg na te denken over aanpassingen die mogelijk zijn. En om kennis te hebben over de slimme tools die er zijn en te weten hoe je ze moet gebruiken.

DOORtrappen, DOORrijden en DOORstappen in het verkeer tot je 100ste!

Op deze pagina vind je tips, informatie en activiteiten om zo lang mogelijk mobiel te blijven in het verkeer.

Geslaagde 1e Beurs: Door in het verkeer

Vrijdag 10 juni is voor de eerste keer in Zuid-Holland de beurs DOOR in het verkeer georganiseerd. Veel enthousiaste 55 plussers uit heel Drechtsteden en Alblasserwaard kwamen naar de Lockhorst in Sliedrecht om zich te laten informeren hoe zij veilig en gezond kunnen blijven deelnemen aan het verkeer tot hun 100ste. Lees het hele nieuwsbericht over de beurs.

Bekijk de aftermovie van de Beurs

Meer informatie

Deel dit bericht via: