Tags voor deze pagina:
Informatie

Instagram

Bekijk hieronder het overzicht van recente artikelen waarnaar we verwijzen op onze Instagrampagina. Klik op de afbeelding om direct naar het bijbehorende artikel te gaan. Veel leesplezier!

Ben jij gepassioneerd over het verbeteren van verkeersveiligheid? Wil jij de drijvende kracht worden achter ons streven naar nul verkeerslachtoffers? Wij zoeken een Programmamanager Verkeersveiligheid. Check de vacature voor meer informatie.
Veel jongeren zijn betrokken bij verkeersongevallen. Weet jij hoe het beter kan met de verkeersveiligheid? Laat je stem horen en doe mee aan ons onderzoek. Onder de deelnemers verloten we 50x een Bol.com of Spotify cadeaubon ter waarde van 15 euro.
De nieuwe verkeerskalender staat klaar! Deze maand staat in het teken van de schoolomgeving, vol met leuke en leerzame content voor kinderen.
Middelbare scholen en MBO’s kunnen via het ROV Zuid-Holland een voorlichtingsavond aanvragen voor ouders. Miranda Kleijweg-de Groote van Bureau Leefstijl neemt ouders mee in alles over alcohol en drugs in het verkeer.
De nationale voorleesdagen zijn begonnen! De School op Seef Verkeerskalender biedt een reeks verhalen, ideaal om thuis of in de klas voor te lezen. Lees het verhaal ‘Sarah is bijna jarig’.
Welkom aan boord Veilig Verkeer Nederland als officiële ambassadeur van Maak een punt van nul!