Tags voor deze pagina:
Nieuws

Jaarverslag ROV Zuid-Holland 2023, nu ook als glossy

Ook in 2023 hebben we ons samen met onze partners ingezet op het verbeteren van de verkeersveiligheid en het verminderen van het aantal slachtoffers.

Het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland geeft het jaarverslag sinds een aantal jaren vorm met een infographic. In deze infographic zijn de activiteiten en resultaten te zien die in het verstreken jaar zijn ingezet en behaald. Van de resultaten van de campagneteams nieuwe stijl en het nieuwe programma voor jonge bestuurders tot een serie goedbezochte kennisbijeenkomsten.

Nieuw dit jaar: een glossy

Naast de gebruikelijke infographic is dit jaar ook een glossy gemaakt, waarin je achtergrondartikelen vindt bij het jaarverslag. Zo is een aantal projectleiders bij ROV Zuid-Holland en in de regio’s geïnterviewd over de ontwikkelingen in het afgelopen jaar en de verwachtingen voor 2024.
De infographic met de cijfers van activiteiten en resultaten is in de glossy opgenomen.
Om in de hand te nemen, en rustig door te bladeren.
We zijn benieuwd wat de lezers van deze nieuwe vorm vinden!

Bekijk of download de glossy en lees de artikelen:

Download de infographic en zie alle activiteiten en resultaten op een rij: