Tags voor deze pagina:

VVN Zuidplas

Louis de Haan - voorzitter

"Voor een afdeling van Veilig Verkeer Nederland zou het geen punt moeten zijn om mee te doen aan Maak een punt van nul."

“Voor een afdeling van Veilig Verkeer Nederland zou het geen punt moeten zijn om mee te doen aan Maak een punt van nul,” zegt voorzitter Louis de Haan. “We zijn dan ook trots op ons ambassadeurschap. Als eerste lokale afdeling van VVN!”

VVN Zuidplas geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente omtrent verkeersaangelegenheden. “We organiseren verlichtings- en parkeercontroles en onlangs zijn we gestart met acties rond de campagne Rij MONO. Maar we richten ons vooral op bewustwording van het effect van je gedrag op de verkeersveiligheid. Daarmee kun je niet vroeg genoeg beginnen, vinden we en daarom betrekken we, waar dat kan, jongeren bij onze acties.”

“De ervaring leert, dat de kinderen de deelname aan een actie ’s avonds aan tafel met hun opvoeders bespreken. Daardoor krijgt een actie een breder effect, nog meer impact.”

“Naast de verzorging van de praktische verkeersexamens op de scholen in onze gemeente, werken we zo ook aan de bewustwording dat het verkeer niet iets is van iemand anders. Iedereen is zelf een belangrijke factor in het veilig maken en houden van het verkeer. Ook wij zelf willen daarin steeds het goede voorbeeld geven.”

"Iedereen is zelf een belangrijke factor voor veilig verkeer."

Deel dit bericht via:

Maak een punt

Meer ambassadeurs

BAM Infra Nederland regio Den Haag

Tags voor dit artikel:
Erik Thjissen BAM
Lees meer
We zijn vooral aan de slag met bewustwording van het gedrag op de verkeersveiligheid.