Tags voor deze pagina:

BAM Infra Nederland regio Den Haag

Erik Thijsen - Commercieel Manager

"Veiligheid staat bij BAM altijd op nr.1! Daar zijn we met zijn allen verantwoordelijk voor. Op de bouwplaats, op kantoor én onderweg."

Erik Thjissen BAM

BAM Infra Nederland is onderdeel van Koninklijke BAM Groep, een succesvolle Europese bouwonderneming. Veiligheid staat in de gehele organisatie hoog in het vaandel. Na een dag hard werken moeten we met z’n allen weer veilig thuiskomen.

Veiligheid doen we samen

Veiligheid is onvoorwaardelijk zo staat te lezen op de website van BAM Infra Nederland. Het komt vóór planning en winst. Erik Thijsen, Commercieel Manager beaamt dit: “veiligheid zit echt in onze genen en we dragen het ook actief uit. We gaan bijvoorbeeld het gesprek aan met opdrachtgevers over de uitvoering van werkzaamheden en hoe dat veiliger kan. Het gaat dus verder dan alleen wat wij zelf doen. Veiligheid doen we samen!”

Jouw veiligheid is mijn veiligheid

Met de slogan ‘Jouw Veiligheid is Mijn Veiligheid’ voert BAM één uniforme, wereldwijde veiligheidscampagne voor héél BAM. Hiermee draagt BAM uit dat veiligheid een gedeelde verantwoordelijkheid is. Van de medewerkers van BAM zelf, maar ook van ketenpartners, zoals onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers. Zo’n 100.000 in totaal.

Jouw Veiligheid is Mijn Veiligheid