Tags voor deze pagina:

KR Communicatie

Tinja Kamp - Eigenaar & Managing Partner

“Iedereen wil veilig thuiskomen en jij en ik gaan daar samen voor zorgen”

George Henze

KR Communicatie is een marketing en communicatiebureau gevestigd in Dordrecht en werkt voor diverse opdrachtgevers, waaronder Spa, Alpro en De Heus Voeders. Sinds een aantal jaren is KR Communicatie actief voor de regio Drechtsteden op het thema verkeer. Met die betrokkenheid is intern ook het zaadje geplant en is verkeersveiligheid in de genen van de organisatie gekomen.

Eigenaar en managing partner Tinja Kamp zegt:” We zijn trots op de campagne “Oversteekhelden”. Met de opdrachten rondom verkeersveiligheid zijn we ons gaan verdiepen in het onderwerp. Dat heeft gemaakt dat het voor ons ook is gaan leven. We vinden het belangrijk om met elkaar over het onderwerp in gesprek te zijn. Met de uitnodiging om partner te worden van de aanpak Maak een punt van nul zijn we er opnieuw over gaan nadenken. Wat inmiddels een soort onbewust gedrag is, willen we bewust maken”.

KR Communicatie is een relatief kleine organisatie van 16 medewerkers. Ze zien hun eigen inzet daarom als een klein stapje in de goede richting. “We besteden aandacht aan de bewustwording bij onszelf, en aan kennis over veilig rijden zodat alle collega’s altijd, dus niet alleen in werktijd maar ook privé, veilig onderweg zijn. Dat gaat verder dan MONO rijden, wij weten inmiddels dat een paar kilometer te hard rijden, ernstige gevolgen kan hebben. In onze periodieke nieuwsbrieven en in presentaties geven we aandacht aan “maak een punt van 0″. Ook op onze eigen website zal het onderwerp een plek gaan krijgen”.

En zoals het een goed communicatiebureau betaamt, wil KR impact maken. “Onze kracht zit in ons werk. We zien welke impact we maken met de campagnes die we invulling geven met de regio. We zien daarin echt kansen. Met het borgen van verkeersveiligheid in onze eigen organisatie geven we het goede voorbeeld. We benutten onze communicatiekracht om dat goede voorbeeld uit te dragen in ons netwerk en daar het thema op de kaart te zetten. We gaan onze opdrachtgevers inspireren om met ons mee te doen, en delen graag inspiratie en ervaringen met andere ambassadeurs. Samen kunnen we enorme impact maken”.

Samen kunnen we enorme impact maken.

Deel dit bericht via:

Maak een punt

Meer ambassadeurs

BAM Infra Nederland regio Den Haag

Tags voor dit artikel:
Erik Thjissen BAM
Lees meer