Inzet campagneteam Verkeersveilig gedrag - Maak Een Punt Van Nul
Tags voor deze pagina:
Informatie

Inzet campagneteam Verkeersveilig gedrag

Het is de missie van het ROV Zuid-Holland om verkeersveilig gedrag de norm te maken. We zoeken daarom naar steeds nieuwe wegen om dat te bereiken.
Met campagneteams nieuwe stijl 'Maak een punt van nul' gaan we in gesprek en stellen we de vraag: wat ga jij aan jouw verkeersgedrag veranderen?

We passen gedragstechnieken toe om verkeersdeelnemers in beweging te krijgen en hen concreet verder te helpen. Met onderstaand formulier kan je de inzet van een campagneteam aanvragen.

Campagneteam nieuwe stijl ‘Maak een punt van nul’
Een team van vier voorlichters nodigt voorbijgangers uit om mee te doen aan een korte verkeersquiz. Op deze manier gaat het team in gesprek met de deelnemers over wat bij hen speelt. Ter plekke maken de deelnemers een concrete afspraak hoe ze hun verkeersgedrag gaan verbeteren. Ze leggen die afspraak met zichzelf vast en krijgen ondersteuning met tips om het ook echt te doen.
Lees hier alle details en resultaten.

Inzet aanvragen

Wil je een campagneteam nieuwe stijl aanvragen? Dat kan. Ze komen graag naar locaties of evenementen met veel mensen, waar een gesprek over verkeersveiligheid kan passen.

Vul het aanvraagformulier in als je wilt dat een campagneteam op bezoek komt. We nemen naar aanleiding van de aanvraag contact op om af te stemmen of het past qua planning en wat de mogelijkheden zijn. De kosten van het campagneteam zijn voor rekening van ROV Zuid-Holland.


Aanvraag Campagneteam Verkeersveilig gedrag

  • Contactgegevens