Tags voor deze pagina:
Nieuws

Winnaars Meet & Greet Tim Coronel in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 25 mei lunchten vijf gelukkigen samen met autocoureur Tim Coronel. Tijdens deze Meet and Greet hebben de prijswinnaars de Dakar-rally-rijder alle vragen kunnen stellen die ze hadden en natuurlijk konden ze met hem op de foto. De altijd goedlachse Tim had natuurlijk ook veel mooie verhalen te delen van al zijn avonturen.

Waarom deze Meet & Greet gewonnen?
Deze winnaars hebben afgelopen jaar het campagneteam Maak een punt van nul ontmoet dat in heel Zuid-Holland op festivals, stadscentra, markten en andere evenementen mensen aansprak voor meer verkeersveiligheid. Ze hebben meegedaan aan de verkeersquiz waarin ze hun belofte aan zichzelf deden over hun eigen verkeersveilige gedrag. Daarbij maakten ze kans op een meet a& greet met Tim Coronel.


Wat is het Campagneteam Maak een punt van nul?
Dit gedragsgestuurde campagneteam is in 2023 als pilot in het leven geroepen voor alle gemeenten in Zuid Holland door het ROV Zuid-Holland.
Lees meer over de aftrap via deze link en over de resultaten vind je op deze pagina.
De pilot is geslaagd en deze opzet voor meer verkeersveilig gedrag zal worden doorgezet.