Tags voor deze pagina:
Nieuws

Doe mee aan het Periodiek Regionaal Onderzoek Verkeersveiligheid

Iedere twee jaar laat het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland onderzoek doen naar het weggedrag in de provincie. Het onderzoek geeft inzicht in de ontwikkeling van de (zelfgerapporteerde) verkeersveiligheid in Zuid-Holland.

Het Periodiek Regionaal Onderzoek Verkeersveiligheid (PROV) kijkt naar onderwerpen als rijsnelheden, het gebruik van alcohol, drugs en medicijnen, en verlichting. De uitkomsten van dit onderzoek geven inzicht in het gedrag van verkeersdeelnemers en hun houding ten opzichte van verkeersveiligheidsmaatregelen in de provincie. Het laatste onderzoek werd in 2021 uitgevoerd.

Woon en/of werk je in Zuid-Holland? Doe dan mee aan het onderzoek en deel je input.