Tags voor deze pagina:
Nieuws

Feestelijke start van de Maand van de Veilige Schoolomgeving in Rijswijk

Woensdag 24 augustus luidde wethouder Armand van de Laar (Mobiliteit) samen met Kinderrechtenambassadeur Naoufal en de directrice van de Wethouder Brederodeschool de Maand van de Veilige Schoolomgeving in Rijswijk in.

Wethouder Brederodeschool

Dat de feestelijke aftrap van de Themamaand Verkeersveiligheid plaatsvond op de Wethouder Brederodeschool is geen toeval, de school besteedt veel aandacht aan verkeersveiligheid en een veilige schoolomgeving.

Sinds 2017 heeft de school het verkeersveiligheidslabel van SCHOOL op SEEF. Dat houdt onder andere in dat de school: een verkeersplan heeft opgesteld, actief ouders betrekt bij verkeersveiligheid, er praktische verkeerslessen worden gegeven en de schoolomgeving veilig is ingericht.