Tags voor deze pagina:
Nieuws

2e editie Maand van de Veilige Schoolomgeving

Na het succes van de 1e editie van de Maand van de Veilige Schoolomgeving wordt ook september 2022 themamaand. Samen met een groot aantal partners besteden we deze maand in heel Zuid-Holland extra aandacht aan dit belangrijke onderwerp.

Dit jaar zetten we ouderbetrokkenheid centraal op het programma. Je kind begeleiden tot het zelfstandig en veilig kan deelnemen aan het verkeer. Alle kinderen en jongeren veilig naar school, en onderweg. Daar draait het om in deze maand. 

Voor SCHOOL op SEEF sluit dit al naadloos aan op de bestaande Schoolbrengweek.
Voor TotallyTraffic introduceren we de ouder-kind-overeenkomst: samen veilig onderweg.

Met de verschillende partners, de scholen en de gemeentes hopen we opnieuw veel aandacht te genereren voor het onderwerp. Mee doen?

Op onderstaande pagina vind je alle informatie