Tags voor deze pagina:
Nieuws

Wapenfeiten en ambities 2021

Ook in 2021 hebben we ons ingezet op het verbeteren van de verkeersveiligheid en het verminderen van het aantal slachtoffers. Met ons jaarverslag laten we zien wat er zoal is gedaan. Maar we kijken ook vooruit: welke acties gaan we dit jaar ondernemen?

Ook in 2021 hadden we nog volop te maken met de maatregelen rond covid-19. We zien dat vooral in de activiteiten met en voor scholen. Door de maatregelen was er minder mogelijk. Ook voor het programma Doortrappen heeft dit effect gehad: senioren waren terughoudend om deel te nemen aan groepsactiviteiten.

We hebben gezocht naar wat er wel kon. Veel is gedigitaliseerd en heeft zo toch de doelgroepen bereikt. En we hebben geïnvesteerd in de ontwikkelingen van nieuwe materialen en producten.

Onze wapenfeiten zijn een stukje van de inzet. Veel dank gaat ook naar alle partners en ambassadeurs die zich met ons inzetten voor meer bewustwording en vaardigheden voor veilig verkeer.

We hebben met elkaar mooie resultaten behaald, maar er is nog veel werk te verrichten. Met het jaarverslag presenteren we daarom ook ons actieplan 2022.

Bekijk het jaarverslag en zie alle cijfers op een rij: Jaarverslag ROV Zuid-Holland 2021

Bekijk het actieplan 2022: Actieplan ROV Zuid-Holland 2022