Tags voor deze pagina:
Doe mee

Sporters

58% van de Nederlanders sport wekelijks. Dat zijn circa 9,2 miljoen mensen die elke week onderweg zijn van en naar sport. Al die mensen willen graag veilig op hun bestemming aankomen.
Daarom werken we ook samen met sportverenigingen aan veilig verkeer.

Veel mensen beoefenen een of meer sporten als lid van een sportvereniging of een sportschool. Volgens cijfers uit de SportIndex van augustus 2022 van het NOC*NSF gaat het om 9 miljoen mensen die wekelijks sporten. Het is fijn om gezond en fit te zijn en om samen te sporten, maar helaas gebeuren er ook onderweg van en naar het sporten ongelukken.

Sommige ongevallen kunnen we met elkaar voorkomen. Denk eens aan de derde helft. Dat biertje na het sporten is gezellig, maar het gebeurt nog te vaak dat er na dat biertje gereden wordt.
En ben jij altijd goed zichtbaar onderweg naar sport of tijdens het sporten, als je dat op de openbare weg doet?
Denk eens aan een actie om te zorgen dat iedereen goede verlichting heeft op de fiets en de verlichting ook aan zet.
En praat je wel eens met je clubgenoten over niet appen in het verkeer?

Wil jij samen met jouw sportschool of vereniging meer aandacht hebben voor verkeersveiligheid. Lees dan verder en doe mee. Iedereen moet veilig thuis komen! Zeker ook na het sporten!

Meedoen?

Wil jij je met jouw sportvereniging of sportschool er voor inzetten dat er meer aandacht is voor veilig verkeer? Jullie kunnen op verschillende manieren deelnemen.

Jouw vereniging kan ambassadeur “Maak een punt van nul” worden. We gaan dan echt samen aan de slag. We kijken welke onderwerpen voor jullie vereniging belangrijk zijn en hoe we daar samen werk van kunnen maken. We sturen je informatie voor in de nieuwsbrieven en houden je op de hoogte van acties die samen kunnen organiseren. Circa 70 verenigingen hebben zich al gemeld als ambassadeur.

We hebben van alle landelijke campagnes materialen en informatie die jullie gelijk kunnen gebruiken.

Doe je mee? Klik op de link hieronder en laat ons weten hoe je met ons wilt samenwerken. Samen kunnen we het verkeer veiliger maken. Samen maken we een punt van nul.

Maak een punt
2912 Beloftes tot nu toe

Doe een belofte

Doe jij ook mee? Spreek jouw beloftes uit om een punt van nul te maken.

Bedankt!

Complimenten aan jou. Je wilt je veiliger gaan gedragen in het verkeer en doet die belofte aan jezelf.

Deel je belofte via social media

Deel dit bericht via: