Tags voor deze pagina:

Verkeersschool Koos van der Bilt

Rajshree van der Bilt - Bahadoer - Directeur-bestuurder

‘’Verkeersveiligheid maak je samen’’

De Rotterdamse verkeersschool Koos van der Bilt ademt het ambassadeurschap voor verkeersveiligheid al lang voordat de verkeersschool officieel ambassadeur wordt voor “Maak een Punt van Nul”.

Wie het pand van de verkeersschool binnenstapt ziet meteen een grote affiche, waarop de visie van het bedrijf verwoord is. Nul verkeersslachtoffers is onderdeel van deze visie.

Het blijft niet bij woorden op papier: directie en instructeurs van Van der Bilt dragen hun idealen uit in alle contacten met elkaar en met leerlingen.
“Naast het op topniveau brengen van de voertuigbeheersing en kennis over verkeerssituaties leggen wij de nadruk op het bewustzijn van het streven naar nul verkeersslachtoffers. Leren is een gedragsverandering en gedrag zit in mentaliteit” zegt Rajshree van der Bilt-Bahadoer, lid van de directie van de verkeersschool.

Daarnaast werkt Koos van der Bilt kosteloos mee aan dodehoeklessen voor leerlingen van Rotterdamse basisscholen. Ook participeert de verkeersschool in een aantal andere partnerprojecten.

“We werken heel graag samen om onze visie verder te brengen” aldus Rajshree van der Bilt-Bahadoer. Ze kijkt dan ook uit naar de samenwerking in het netwerk van ambassadeurs voor “Maak een Punt van Nul”. Ze vervult het ambassadeurschap samen met mede-directeur Koos van der Bilt.

”Waarom zou ieder het wiel opnieuw moeten uitvinden? Verkeersveiligheid maak je samen”