Tags voor deze pagina:

J. Bos & Zonen

Jeffrey Bos - directeur

"Veiligheid staat hoog in het vaandel, zowel op de werklocaties als op de weg"

Het team van J. Bos en zonen bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste medewerkers die dag in dag uit bezig zijn met grond-, weg- en waterbouw.
Vanuit het hart van ons familiebedrijf in Moordrecht zijn onze ervaren chauffeurs dagelijks op pad in West-Nederland om zand, grind, grond en bouwmaterialen bij onze klanten af te leveren. Bovendien werkt ons team van vakmensen elke dag hard aan diverse projecten binnen de grond-, weg- en waterbouwsector.

Bij J. Bos en Zonen staat veiligheid hoog in het vaandel, zowel op de werklocaties als op de weg. Binnen de organisatie staat het onderwerp op de agenda en wordt het besproken in toolbox vergaderingen. We kiezen dan een onderwerp, zoals bijvoorbeeld de dode hoek, en gaan daarover met elkaar in gesprek.

Sinds mei 2023 zijn we ook trotse ambassadeur van “Maak een punt van Nul”. In samenwerking met ROV Zuid-Holland dragen daarmee de boodschap over veiligheid op de weg nog meer uit naar buiten.

Dat doen we niet alleen in onze eigen organisatie, maar ook daarbuiten.
Wij beginnen bij de jongste verkeersdeelnemers door hen bewust te maken van de dode hoek en andere gevaren bij vrachtwagens. Een van onze leuke initiatieven is om scholen te bezoeken met een van onze vrachtwagens, zodat kinderen de dode hoek kunnen zien en leren hoe ze zichzelf beter zichtbaar kunnen maken.

Samen werken we aan een veiliger Zuid-Holland. Ook wij willen bijdragen om deze missie vorm te geven!

Samen werken we aan een veiliger Zuid-Holland