Tags voor deze pagina:
MRDH

Netwerkbijeenkomst Doortrappen

Het thema van deze netwerkbijeenkomst is: Hoe gaan we door?

Het programma Doortrappen is landelijk en regionaal een succes. Dat betekent niet dat we blijven doen wat we altijd al deden. We gaan door! En we blijven leren hoe het nog beter kan. Hoe krijgen we bijvoorbeeld nog meer deelnemers? Hoe zorgen we voor schaalbaarheid? Daarmee gaan we aan de slag. We hebben daarvoor ook jouw input nodig. Dus doe mee op 27 november.

Wat kun je allemaal verwachten? Dit zijn de programma onderdelen:
Beleef de Verkeerstheaterquiz ‘Hoe zat het ook alweer’
Contact-Onderwijsadviesbureau geeft een pitch en preview over hun ludieke quiz die naast herkenning bij de senioren ook kennis en competitie vraagt. En natuurlijk zijn de quizmaster en technicus het nooit met elkaar eens! Het vraagt om een goed team om de uiteindelijke winnaar te worden.

Driewiel Opstapdagen
Het imago van de driewieler net zo stoer maken als dat van een e-bike? Dat kan! Gerard Prins van de Fietsersbond legt het je uit en geeft de tools om dat voor elkaar te krijgen.

Omdenken met Start2Create
Als je iets leuks verzint, wil je heel veel deelnemers. Hoe doe je dat? Samen met Start-to- Create gaan we aan de slag met het werven van deelnemers op een andere manier. Want waar vind je ze juist niet?

En … we maken een sprong in de toekomst. Hoe ziet Doortrappen er over 10 jaar uit?

Denk en doe mee en ontdek hoe creatief ons brein is!

Datum: Maandag 27 november
Tijdstip: van 12.00 tot 16.00 uur ( inclusief lunch)
Locatie: The Loft in Rotterdam, Delftsestraat 5, Room 2.06 (tweede verdieping)