Tags voor deze pagina:
Nieuws

Bestuurlijke ontmoeting ‘Naar een verkeersveilige generatie’

In Zuid-Holland gaat het niet goed met de verkeersveiligheid, vooral onder jongeren. Reden voor het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland om op 30 november een bijeenkomst te organiseren voor wethouders met de portefeuille verkeersveiligheid. De focus was om uitdagingen en ambities te delen, en elkaar beter te leren kennen.

Deelnemers van de bijeenkomst staan rondom een kaart van Zuid-Holland

Jan Willem Immerzeel (directeur verkeer van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag) en Annette ter Kuile (manager domein bereikbaarheid bij de provincie Zuid-Holland) openden de bijeenkomst en benadrukten de urgentie van het probleem. Astrid Homan (programmanager ROV Zuid-Holland) presenteerde vervolgens het nieuwe programma #Impact. Een programma voor jonge bestuurders in de leeftijd van 16 tot en met 24 jaar.

Na de presentatie volgden drie ronde tafelgesprekken, waar de wethouders verder praatten over het onderwerp ‘Naar een verkeersveilige generatie’. De bijeenkomst werd afgesloten door Astrid Homan, die iedereen bedankte voor hun actieve deelname.

Voor meer informatie over de bijeenkomst nodigen we je uit om het verslag te lezen.