Tags voor deze pagina:
Nieuws

Labelfeest en praktijklessen op de Prins Willem- Alexanderschool in Waarder

Op donderdag 14 september bezocht wethouder en ambassadeur Robin Kersbergen (Bodegraven-Reeuwijk) de Prins Willem Alexanderschool in Waarder voor een mooi feest: de school heeft voor de tweede keer het SCHOOL op SEEF verkeersveiligheidslabel behaald.

De wethouder complimenteerde de school met het behalen van dit tweede label.
Extra bijzonder was het feit, dat de school zelfs 3 tienen had behaald bij de toetsing door de SCHOOL op SEEF certificeringscommissie. Dit betekent, dat ze de verkeersveiligheid en verkeerseducatie (theoretisch en praktisch) op school helemaal op orde hebben op 3 onderdelen: de planmatige aanpak en organisatie, de oudercommunicatie en verkeerseducatie en de schoolomgeving en schoolroutes.

Ook rond het bezoek van de wethouder waren praktische verkeerslessen gaande, voor de groepen 5/6 en 7/8.

Hij deelde ook nog cadeautjes uit, ter gelegenheid van de Maand van de Veilige Schoolomgeving. Iedere leerling kreeg een liniaal, met daarop een kleurrijke afbeelding van de ontwikkelingsstadia van kinderen en de bijbehorende rol van de ouders/verzorgers.

Schoolleider Madelon Weerheim sprak haar dank en waardering uit voor Rianne van Leeuwen voor haar verkeersinzet op school.

Lees meer over het verkeersveiligheidslabel op de website van SCHOOL op SEEF.