Tags voor deze pagina:
Nieuws

Zesde verkeersveiligheidslabel voor OBS De Knotwilg in Papendrecht

Feest op OBS De Knotwilg, op de ochtend van woensdag 13 september. Wethouder Onderwijs Arjan Kosten is naar de school gekomen om het SCHOOL op SEEF verkeersveiligheidslabel uit te reiken,

De school heeft het label al voor de zesde achtereenvolgende keer weten te behalen. Met twee tienen en een negen had de school ook nog eens hoog gescoord bij de toetsing van hun labelaanvraag.

De wethouder feliciteerde de school en alle leerlingen van harte met hun prestatie. “De Knotwilg doet het fantastisch!” aldus de wethouder. “Applaus voor jezelf”.
Dat was niet tegen dovemansoren gezegd: het geklap en gejuich was tot in de buurt te horen. En het was niet het enige applaus deze ochtend.
Het eerste was al gegeven toen Nicole van Engen, directeur van de school, vertelde wat ze op school allemaal doen tijdens deze schoolbrengweek. Heel veel kinderen komen lopend of op de fiets naar school, en op de eerste dag van de week was er ook een praktische verkeersles geweest.
“Blijf vooral lekker lopen en fietsen”, zo nodigde de wethouder de kinderen uit.

“We zijn ook heel blij met de hulp van Ronald Wittenberg, de verkeersleerkracht. Hij ondersteunt ons zo goed” aldus Nicole. Ook voor hem gingen de handen op elkaar.

Het laatste, zeer verdiende applaus van de ochtend was voor het schoolkoor De Knotkids, dat de feestelijke bijeenkomst afsloot met het liedje “We gaan weer naar school” van Tim Akkerman.