Tags voor deze pagina:
Nieuws

Wethouder Maarten Dijkshoorn bezoekt De Fontein voor campagnestart

Op vrijdag 1 september bezoekt wethouder Maarten Dijkshoorn van de gemeente Hillegom basisschool De Fontein in zijn gemeente voor het startschot van de campagne Onze scholen zijn weer begonnen.

Alle leerlingen van de school verzamelen zich op het plein, allemaal met een bellenblaas in de hand. Nadat Walter van Es, directeur van de school, alle kinderen en de wethouder verwelkomt praat de wethouder kort met de leerlingen. Hij drukt hen op het hart voorzichtig te zijn in het verkeer.

Na het gesprek mag uit iedere groep een leerling naar voren komen om -samen met de wethouder en de directeur- de banier van de campagne te presenteren. Dan is het aftellen geblazen. Na tien tellen gaan honderden bellen de lucht in: de campagne is ook op De Fontein van start.

De campagne Onze scholen zijn weer begonnen is onderdeel van de Maand van de Veilige Schoolomgeving.