Tags voor deze pagina:
Nieuws

Campagne van start op Gevers Deutz Terwee in Oegstgeest

"Een- twee-drie!" klonk het aftellen voor de bellenblaasactie op het plein van de Gevers Deutz Terwee in Oegstgeest. Wethouder Kees Oudendijk was er op 30 augustus op bezoek om aandacht te besteden aan verkeersveiligheid, zo aan het begin van het schooljaar.

Kees Oudendijk praatte eerst met de leerlingen over hoe iedereen naar school komt, lopend, met de fiets op met de auto. Hij vertelde de leerlingen, dat hij veiligheid in het verkeer heel belangrijk vindt en nodigde hen uit om ook thuis over veilig verkeer te praten. “Het is voor je ouders ook heel belangrijk”, aldus de wethouder.

De bellenblaasactie was georganiseerd door de regio Holland Rijnland in samenwerking met de gemeente, en maakt onderdeel uit van de Maand van de Veilige Schoolomgeving.