Tags voor deze pagina:
Nieuws

De Knotkids en wethouder Arno Janssen: The making of de Zing je SEEF promotieclip

“En oe, we gaan weer naar school toe, en oeoe, we gaan weer naar school”

Zo klonk het uit zo’n vijftien kelen, op woensdagochtend 23 augustus in Papendrecht. De Knotkids, het schoolkoor van basisschool de Knotwilg, studeerden een van de verkeersliedjes van Tim Akkerman in. Ze werden daarbij begeleid door verkeerswethouder Arno Janssen en koorlid Caitlin op de gitaar.

Wethouder en koor werkten zo aan de promotieclip van de challenge Zing je SEEF, die het ROV Zuid-Holland tijdens de Maand van de Veilige Schoolomgeving organiseert. Het koor en Caitlin leverden een superprestatie, door het liedje zonder oefening vooraf in korte termijn in te studeren.

En, gaan jullie ook meedoen met de challenge? “Ja, zeker, aldus de leerlingen na afloop. We zijn benieuwd!

Bekijk het filmpje van de opname van de promotieclip: