Tags voor deze pagina:
Nieuws

Bellenblaasfestijn op de Oranje-Nassauschool in Zwammerdam

Op woensdag 23 augustus was het feest op de PCB Oranje-Nassauschool.

Wethouder Relus Breeuwsma bezocht de school voor de start van de campagne “Onze Scholen zijn Weer Begonnen”. Daarvoor hadden alle leerlingen van de school zich op het plein verzameld. De wethouder praatte eerst een tijdje met de leerlingen, over hun ervaringen in het verkeer en over hoe belangrijk het is, dat iedereen onderweg goed oplet. Dat dat wel nodig is werd onderstreept toen hij vroeg wie er weleens een verkeersongeval had meegemaakt: er ging een flink aantal vingers de lucht in. Met de tips van de wethouder, de dingen die de gemeente doet om het verkeer veiliger te maken, de verkeerslessen op school en de campagne wordt er hard aan gewerkt dit in het vervolg te voorkomen.

Na het gesprek was het tijd voor de feestelijke actie. Alle kinderen hadden een mooie SCHOOL op SEEF bellenblaas gekregen, die eindelijk gebruikt mocht worden. Dat leverde een vrolijk festijn op!