Tags voor deze pagina:
Nieuws

Het motorseizoen is gestart: rijd veilig en sociaal op de dijken

Onze dijken zijn geliefde routes voor motorrijders, wandelaars, wielrenners en andere recreanten. Het kan daarom heel druk zijn op de dijk, vooral bij mooi weer. Houd het veilig voor jezelf en anderen. Rijd rustig, geef elkaar de ruimte en vermijd overlast voor omwonenden.

(foto gemaakt door fotograaf: Cees van der Wal, Waterschap Rivierenland)


Waterschap Rivierenland, politie, gemeenten Molenlanden en Vijfheerenlanden en motorrijdersactiegroep MAG hebben de handen ineengeslagen om overlast op de dijken terug te dringen. In nieuwsberichten en met borden langs de dijken roepen we weggebruikers op rekening te houden met elkaar en omwonenden, zodat iedereen kan genieten van ons mooie rivierlandschap.