Tags voor deze pagina:
Nieuws

Duimen omhoog voor het vierde label!

Tijdens zijn bezoek op 15 september aan OBS Het Driespan in Puttershoek heeft Adriaan van der Wulp (wethouder Onderwijs van de gemeente Hoeksche Waard) het SCHOOL op SEEF verkeersveiligheidslabel overhandigd aan de school.

Het Driespan had het label al voor de vierde keer weten te behalen, met de mooie score van twee tienen en een negen.

De wethouder schoof tijdens zijn bezoek ook in de banken aan om deel te nemen aan de verkeersquiz. Overduidelijk was, dat de leerlingen die goed hadden voorbereid tijdens de voorafgaande lessen. Vragen over de verschillende rollen in het verkeer werden met gemak goed beantwoord.

De leerlingen maakten gebruik van deze bijzondere gelegenheid om de wethouder een aantal vragen te stellen over zijn werk. Hij ging tot slot de klassen van de school langs om overal SCHOOL op SEEF sleutelhangers en linialen uit te delen.