Tags voor deze pagina:
Nieuws

Tweede label voor De Viermaster

Luid gejuich, op de ochtend van 14 september, in de bomvolle hal van OBS De Viermaster in Papendrecht.

Alle leerlingen en leerkrachten hadden zich verzameld voor het bezoek van wethouder Arno Janssen. Hij bezocht de school om het label en het bijbehorende certificaat aan de school te overhandigen. De school had het label voor de tweede keer behaald, met maar liefst 3 tienen. Schoolcontactpersoon Anita Baggerman nam het labelbordje en bijbehorende certificaat met trots in ontvangst.

De wethouder feliciteerde de school van harte met hun prestatie, en had twee presentjes meegebracht voor alle leerlingen: de SCHOOL op SEEF sleutelhanger en een liniaal.  Janssen gaf aan, dat de gemeente zich ook hard maakt voor verkeersveiligheid van scholieren.