Tags voor deze pagina:
Nieuws

Winnaars Fietsverlichting AAN

Goed zichtbaar zijn in het verkeer is heel belangrijk! Zeker voor fietsers. Daarom startte vanaf mAANdag 1 november in heel Zuid-Holland de actie fietsverlichting AAN.

Daarbij werden op straat sjablonen gekrijt met het woord AAN om iedereen attent te maken om zijn fietslampen in het donker AAN te zetten. Ook gingen promoteams op pad om fietsers die hun verlichting AAN hadden een aantal quizvragen voor te leggen. Uit de talloze deelnemers zijn een aantal winnaars gekozen die uit handen van hun eigen verkeerswethouder een leuke prijs kregen. Van harte gefeliciteerd!

Met fietsverlichting AAN win je altijd!

Vaak hebben fietsers en vooral jongeren niet door dat ze zó slecht te zien zijn, dat ze gevaar opleveren voor zichzelf en voor hun medeweggebruikers. Om hen meer bewust te maken van deze risico’s is in de donkere mAANden de fietsverlichtingscampagne AAN uitgevoerd. Hierbij werden verschillende middelen ingezet zoals social media, informatiepakketten en voorlichting naar scholen en sportverenigingen waar veel jongeren samenkomen. Samengewerkt werd met de Verkeerscoördinatoren van scholen, Veilig Verkeer Nederland, ANWB en politie.

Samen maken we een punt van nul! www.maakeenpuntvannul.nl