Tags voor deze pagina:
Nieuws

AAN-estafette gefinisht op de Zuid-Hollandse eilanden

Met het plaatsen van een gronduiting op Goeree-Overflakkee en het onthullen van een hologram in de Hoeksche Waard hebben de ambassadeurs Peter Feller (wethouder Goeree-Overflakkee) en Harry van Waveren (wethouder Hoeksche Waard) gisteren de finishdag verzorgd voor de AAN-estafette.

Peter Feller plaatste de krijttekening “Zet je licht AAN” bij CJS ’t Kompas in Den Bommel, waar hij in gesprek gin met leerlingen van de school en meehielp de verlichting van hun fietsen te controleren.

Hologram “AAN” in Maasdam

Aan het einde van de middag onthulde Harry van Waveren het hologram in de fietsenstalling bij het gemeentehuis van Hoeksche Waard in Maasdam.

Ambassadeur en wethouder Harry van Waveren bij het hologram Foto’s: René Zoetemelk voor ROV Zuid-Holland

Hiermee is de AAN-estafette gefinisht. Tijdens deze estafette vroegen de regionale bestuurlijke ambassadeurs voor verkeersveiligheid in Zuid-Holland in telkens een andere regio van Zuid-Holland de afgelopen weken aandacht voor het belang van veilige fietsverlichting.