Tags voor deze pagina:
Nieuws

Peter Meij en Marieke van Bijnen bezoeken Josephschool voor feestelijke overhandiging

De Josephschool in Pijnacker is SCHOOL op SEEF koploper in de metropoolregio Rotterdam Den Haag: de school gaat binnenkort als eerste school in de regio voor de 6e achtereenvolgende keer op voor het verkeersveiligheidslabel.

Daarom bezorgen Peter Meij (ambassadeur verkeersveiligheid Metropoolregio Rotterdam Den Haag) en Marieke van Bijnen (wethouder Pijnacker-Nootdorp) de school tijdens de SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek een cadeau: de Verkeerskunsten materialentas. Met de materialen in deze tas kunnen de praktische verkeerslessen worden uitgevoerd.

Schoolbrengmonitor

Tijdens het bezoek gaan Peter Meij en Marieke van Bijnen in gesprek met de leerlingen van groep 6 over de vraag hoe de kinderen naar school komen. Ze doen dit aan de hand van de schoolbrengmonitor, een online middel om te registreren en te bespreken wat de vervoerswijzen naar school zijn.

Deze video kan niet worden weergegeven vanwege je cookie-instellingen.
Accepteer alle cookies om deze video weer te geven.