Tags voor deze pagina:
Nieuws

Gemeente Gorinchem ambassadeur

Met het aanbrengen van het bijbehorende logo op een van de gemeente-auto’s presenteerde wethouder Joost van der Geest de gemeente Gorinchem op 1 september als ambassadeur voor “Maak een punt van nul”. Gorinchem is de tweede gemeente in Zuid-Holland die het ambassadeurschap omarmt.

Naast allerlei gedragsgerichte activiteiten voor onder meer de basisscholen (SCHOOL op SEEF), het voortgezet onderwijs (TotallyTraffic), jonge autorijders (Drive Experience) en fietsende senioren (Doortrappen) en maatregelen aan de infrastructuur besteedt de gemeente ook aandacht aan verkeersveiligheid in de werkomschrijvingen voor werken in uitvoering en bij wegafzettingen.

Voorbeeldfunctie

De gemeente spreekt ook het eigen personeel aan, en zal bedrijven, instellingen, vervoersbedrijven, ondernemers en afvalinzamelaars motiveren om mee te werken aan het uiteindelijke doel: nul vermijdbare slachtoffers in het verkeer.