Tags voor deze pagina:
Nieuws

Themaweek van start, campagnefilm gelanceerd!

Themaweek

De derde themaweek ‘Maak een punt van nul’ is vandaag gestart met de lancering van de nieuwe campagnefilm.  De film combineert de tekst van spokenword-artiest Derek Otte mooi met beelden van ambassadeurs en van situaties uit het verkeer in Zuid-Holland.
Tijdens de themaweek zal er dagelijks een ambassadeursportret worden gepubliceerd op het ROV-youtubekanaal.

De eerste activiteit van de week vindt vandaag plaats op Goeree-Overflakkee, waar een team van Responsible Young Drivers vandaag met een crashtest aanwezig is tijdens de 112-dag. Met een crashtest ervaar je de mogelijke risico’s bij het niet dragen van de autogordel en bij te hard rijden.

Deze video kan niet worden weergegeven vanwege je cookie-instellingen.
Accepteer alle cookies om deze video weer te geven.