Beeldimpressie
Themaweek 2019
N228 Veiliger
maakt een
punt van nul
Renewi
maakt een
punt van nul
Nature's Pride
maakt een
punt van nul

Themaweek 'Maak een punt van nul'. Doe mee!

Het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV Zuid-Holland), de regio’s, de ambassadeurs en hun partners organiseren elk jaar in de derde week van september de themaweek "Maak een punt van nul". We zetten verkeersveiligheid dan volop in de schijnwerpers en gaan in gesprek met zoveel mogelijk verkeersdeelnemers in Zuid-Holland, om te horen hoe zij een punt maken van nul.  Ook in 2020 organiseren we een themaweek, die dit jaar loopt van 12 tot en met 19 september. De inzet voor deze week is om “Maak een punt van nul” bij een breed publiek bekend te maken, daarover in gesprek te gaan met verkeersdeelnemers in de verschillende doelgroepen, hun  persoonlijke intenties op te halen en deze zichtbaar maken: “Ik maak een punt van nul, door…” Meer informatie volgt. Zelf een goed idee?
Laat het ons weten via meedoen@maakeenpuntvannul.nl 

Schoolbrengweek

Jaarlijks organiseert SCHOOL op SEEF ook in de derde week van september de Schoolbrengweek. Met de week roepen we ouders en kinderen op om veilig lopend of op de fiets van huis naar school en terug te gaan.

In 2019 namen bijna 300 scholen namen deel aan de SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek. Ook nu al heeft een groot aantal scholen zich aangemeld.

Doe ook mee! Ook kinderdagverblijven kunnen deelnemen.
Kijk op Schoolbrengweek.nl voor alle informatie.

Jouw actie op de kaart!

Doe je mee met de themaweek, meld je actie dan aan:

https://maakeenpuntvannul.nl/activiteit_aanmelden

Op zoek naar campagneteams

Welke organisaties helpen mee door tijdens de week met een of meer campagneteams op pad en in gesprek te gaan?

We zijn op zoek naar goede voorstellen. Uiteraard binnen de geldende richtlijnen in verband met COVID-19. Je vindt de uitvraag met specificaties in dit document

 

Stuur je aanbieding voor 17 juli naar meedoen@maakeenpuntvannul.nl 
Vragen kunnen ook via dit e-mailadres worden gesteld.

 Meld je aan voor de nieuwsbrief!