Rijswijk maakt een punt van nul
N228 Veiliger
maakt een
punt van nul
Renewi
maakt een
punt van nul
Nature's Pride
maakt een
punt van nul

Themaweek 'Maak een punt van nul'. Doe mee!

Het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV Zuid-Holland), de regio’s, de ambassadeurs en hun partners organiseren elk jaar in de derde week van september de themaweek "Maak een punt van nul". We zetten verkeersveiligheid dan volop in de schijnwerpers en gaan in gesprek met zoveel mogelijk verkeersdeelnemers in Zuid-Holland, om te horen hoe zij een punt maken van nul.  Ook in 2020 organiseren we een themaweek, die dit jaar loopt van 12 tot en met 19 september. De inzet voor deze week is om “Maak een punt van nul” bij een breed publiek bekend te maken, daarover in gesprek te gaan met verkeersdeelnemers in de verschillende doelgroepen, hun  persoonlijke intenties op te halen en deze zichtbaar maken: “Ik maak een punt van nul, door…” Meer informatie volgt. Zelf een goed idee?
Laat het ons weten via meedoen@maakeenpuntvannul.nl 

Schoolbrengweek

Jaarlijks organiseert SCHOOL op SEEF ook in de derde week van september de Schoolbrengweek. Met de week roepen we ouders en kinderen op om veilig lopend of op de fiets van huis naar school en terug te gaan.

In 2019 namen bijna 300 scholen namen deel aan de SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek. Ook nu al heeft een groot aantal scholen zich aangemeld.

Doe ook mee! Ook kinderdagverblijven kunnen deelnemen.
Kijk op Schoolbrengweek.nl voor alle informatie.

Jouw actie op de kaart!

Doe je mee met de themaweek, meld je actie dan aan:

maakeenpuntvannul.nl/activiteit_aanmelden

Verkeersdeelgever

Voor de Themaweek 2020 lieten we onze ambassadeurs aan het woord en maakten we een compilatie van alle bijdragen. De Rotterdams stadsdichter en spoken word artiest Derek Otten heeft de film voorzien van een pakkende tekst. "Als verkeersdeelnemer ben je ook verkeersdeelgever", een tekst die gelijk duidelijk maakt waarom iedereen een punt van nul kan maken.

Kijk hier de video: Doe je mee? Maak een punt van nul.

 

 Meld je aan voor de nieuwsbrief!