Tags voor deze pagina:
Nieuws

Winnaars belofte actie

De afgelopen maanden hebben veel mensen het campagneteam Maak een punt van nul ontmoet dat in heel Zuid-Holland op festivals, stadscentra, markten en andere evenementen mensen aansprak voor meer verkeersveiligheid. Zij deden mee aan de verkeersquiz waarin ze hun belofte aan zichzelf deden over hun eigen verkeersveilige gedrag. Daarbij maakten ze kans op twee prijzen: een rit met een limousine en een meet & greet met Tim Coronel.

Jente staat met haar ouders bij de grote Limousine waarmee ze een rit gaan maken. Ze zwaaien op de foto naar de fotograaf.

Op weg met de limousine

Jente was de gelukkige winnares die op zondag 7 juli met haar ouders en vriendinnen 3 uur lang op pad ging met de limousine. Na afloop gaf zijn aan: “Dit was een heel geslaagde prijs! Iedereen heeft genoten en gezongen in de Limo. Iets om niet zomaar te vergeten!”

De winnaars van de Meet en Greet met Tim Coronel zitten om de tafel waar ze net met hem hebben geluncht.

Op zaterdag 25 mei lunchten vijf gelukkige winnaars samen met autocoureur Tim Coronel. Tijdens deze Meet and Greet hebben de prijswinnaars de Dakar-rally-rijder alle vragen kunnen stellen die ze hadden en natuurlijk konden ze met hem op de foto. De altijd goedlachse Tim had natuurlijk ook veel mooie verhalen te delen van al zijn avonturen.


Wat is het Campagneteam Maak een punt van nul?
Dit gedragsgestuurde campagneteam is in 2023 als pilot in het leven geroepen voor alle gemeenten in Zuid Holland door het ROV Zuid-Holland.
Lees meer over de aftrap via deze link en de resultaten vind je op deze pagina.
De pilot is geslaagd en deze opzet voor meer verkeersveilig gedrag zal worden doorgezet.