Tags voor deze pagina:
Nieuws

Wethouder René Zoetemelk reikt vierde verkeersveiligheidslabel uit bij de Nutsbasisschool in Voorschoten

Woensdagochtend 14 september werd het SCHOOL op SEEF verkeersveiligheidslabel aan de Nutsschool uitgereikt. Naast de uitreiking van het verkeersveiligheidslabel was er aandacht voor het vernieuwde verkeersplein bij de kleuters en de Schoolbrengweek.

Het verkeersveiligheidslabel ‘School op Seef’ krijgt een school niet zomaar. Voor het label moet een school aan veel eisen voldoen op het gebied van verkeersonderwijs en verkeersveiligheid. De Nutsschool is door de ROV Zuid-Holland beoordeeld op een aantal activiteiten: planmatige aanpak en organisatie, ouderbetrokkenheid en verkeersonderwijs en schoolomgeving en school-thuisroutes. De Nutsschool heeft voor alle drie de activiteiten erg veel punten gehaald. De gemeente Voorschoten is dan ook supertrots op de Nutsschool en haar leerlingen gezien de mooie score die zij op alle onderdelen hebben behaald.

Het is niet de eerste keer dat een bestuurder op bezoek is bij de Nutsschool. De Nutsschool heeft de verkeersveiligheid en verkeerseducatie hoog in het vaandel staan en gaat structureel met dit onderwerp aan de slag. Het is dan ook al de vierde keer dat ze dit verkeersveiligheidslabel ontvangen.

De wethouder sprak de kinderen kort toe en daarna werd met bellenblaas dit 4e label gevierd!